Početna Izdvajamo ISTINSKO UŽIVANJE U SVJETSKI OPREMLJENOM HOTELU CENTRAL: Evo zašto je bolji od...

ISTINSKO UŽIVANJE U SVJETSKI OPREMLJENOM HOTELU CENTRAL: Evo zašto je bolji od drugih i zbog čega vlada ogromna zainteresovanost za grupnim treninzima i ludim petkom!

Ukoliko tražite hotel u kojem će vas obuzeti osjećaj istinske udobnosti i opuštanja, onda ćete uživati Hotel Central u Sarajevu. Umjetnički inspirisan, ovaj renomirani hotel u potpunosti je renoviran kako bi vam pružio najbolji mogući doživljaj hotela. Posebna senzacija jesu grupni treninzi, kao i event “Ludi petak”, kada besplatno možete vježbati i uživati u blagodatima West Wood Cluba & Spa.

Hotel Central, pored najbolje lokacije u gradu, samog eksterijera i enterijera, i po mnogo čemu drugome može parirati hotelima svjetskog ranga. Ne samo zbog komfora, izgleda, već i ophođenja prema svojim klijentima, tačnije programa zabave. U skladu sa svim što pruža, Hotel Central je po uzoru na najbolje hotele svijeta unio dosta zanimljivog sadržaja. Tako su grupni treninzi omogućeni svaki dan, a velika zainteresovanost vlada i za događajem “Ludi petak” u West Wood Clubu & Spa. Svaki aktuelni član čiji se gost upiše kao novi član u klub biće nagrađen sa jednim mjesecom fitnessa gratis. Gosti mogu doći vježbati besplatno i tako se uvjeriti da je grupno vježbanje zabavno.

Fitness klub Hotela Central na tri sprata opremljen je najsavremenijom opremom za fitness i oblikovanje tijela. U prestižnom dnevnom spa centru možete da se počastite sa čitavim nizom tretmana po recepturama iz čitavog svijeta, a uz pomoć vrhunskih terapeuta. West Wood vam nudi sve što vam treba da bi ste sjajno izgledali i odlično se osjećali. Samo ovdje, na osam nivoa, nudi vam se najsavremenija oprema za fitness, skidanje kilograma, oblikovanje tijela, uljepšavanje i opuštanje.

Kada je u pitanju West Wood dnevni spa i bazen, na prvom koraku, osjetit ćete kako vas preplavljuje osjećaj potpunog opuštanja. Počevši od raskošnih svlačionica, sauna za opuštanje, okrepljujućih parnih kupki, pa sve do luksuznih „terapijskih“ soba u kojima ćete otkriti utočište apsolutnog mira.

Želite povratiti energiju? Uskočite nakratko u luksuzni 25-metarski bazen. Odmorite se u opuštajućoj sauni. Ublažite bolove i tegobe u toplim kupkama. I na kraju, uživajte u hidroterapijskom bazenu dok vam snažni vodeni mlazovi masiraju svaki mišić u tijelu. Kada su u pitanju ekskluzivni tretmani, oni uključuju tretmane lica, depiliranje, masažu, pedikuru, manikuru, solarij i još mnogo toga.

Prepustite se usluzi svjetskog kvaliteta od samog ulaska u očaravajuće predsoblje hotela, gdje će vas dočekati ljubazno osoblje recepcije, pa sve do trenutka odjavljivanja iz hotela u kojem ćete sigurno doživjeti trenutke potpunog blaženstva.

Kontakt telefon: 033 561-800

Posjetite Facebook stranicu:
https://www.facebook.com/hotel.central.568/

Ekskluziva / Senzacija.ba
Foto: Selma Muminović