Početna Vijesti Šokantni detalji zvjerskog zločina u Sarajevu: Sin i majka prije smrti Nerminu...

Šokantni detalji zvjerskog zločina u Sarajevu: Sin i majka prije smrti Nerminu danima mučili, seksualno zlostavljali…?!

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih dijelova tijela

Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga. Njeno tijelo, a kako su jučer objavili mediji, bukvalno je izmasakrirano.

Za ubistvo nesretne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i pomoć nakon izvršenog krivičnog djela.

Avaz danas otkriva nove detalje ovog stravičnog zločina.

Da stvar bude gora, njen suprug je pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda, prijetnja.

No, istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Ledžiba po prethodnom dogovoru ubili Nerminu, i to na vrlo okrutan i brutalan način. Prije ubistva, Nerminu su fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svijetom.

Kako navodi Avaz, onemogućili su joj i pristup mobitelu i izlaske van stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali NN predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usljed čega je nesretna žena trpjela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih dijelova tijela.

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesretne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće, piše Avaz.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima “kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće”.

Prema istrazi, a kako navodi Avaz, kupili su mašinu za mljevenje mesa, a sve u cilju da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubistva.

(DEPO PORTAL/ad)