Početna Rijaliti PAO SOČAN POLJUBAC MIONE I STANISLAVA PRED OČIMA ŠA: Nastao totalni kolaps...

PAO SOČAN POLJUBAC MIONE I STANISLAVA PRED OČIMA ŠA: Nastao totalni kolaps u Eliti, ovaj potez niko nije očekivao!

Nenad Aleksić Ša sve šokirao!

Bora Santana, poznati estradni umetnik, zajedno sa mladencima i svatovima, stigao je jučer pred Belu kuću gde je trebalo da se održi venčanje Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u Eliti.

Kada su izašli iz luksuznog automobila, okupili su se u dvorištu i krenuli ka mestu gde će se ceremonija održati.

Ubrzo nakon dolaska, saznali su da će njihova matičarka biti niko drugi do poznata voditeljka sa TV Pinka, Milica Kon.

Ovo iznenađenje je dodatno razveselilo prisutne, koji su sa nestrpljenjem čekali da ceremonija počne.

– Dragi mladenci, dragi kumovi i ostali gosti, dobro nam došli. Danas smo se ovde okupili kako bi prisustvovali svečanom činu zaključenju braka Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Moja je dužnost da vas prethodno upozorim i postavim vam sledeće pitanje: Da li ste u srodstvu ili postoji nešto što može sprečiti zaključenje ovog braka – pitala je Milica.

Nakon što su zaključili brak pred matičarkom Milicom i svedocima, Miona i Stanislav su zadržali svoja prezimena, a kada je došao na red da se poljube, on je uzeo njenu ruku i poljubio.

Iako je većina njih negodovalo ovaj gest, zahtevajući da se poljube kao pravi mladenci, Miona nije smela, plašeći se kako će reagovati njen sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša, koji je ove večeri u ulozi kuma stajao sve vreme iza Jovanovićeva.

Nakon toga Nenad Aleksić Ša prišao je Stanislavu kako bi mu čestitao na zvaničnom sklapanju ugovora sa Mionom Jovanović.

republika.rs

BONUS VIDEO: