Početna Showbiz Da je voljela snahu kao svoje ruže, gdje bi im bio kraj:...

Da je voljela snahu kao svoje ruže, gdje bi im bio kraj: Bivša svekrva Jelene Karleuše pokazala raskošno dvorište

Bivša svekrva Jelene Karleuše zaljubljena u cveće

Pre Duška Tošića Jelena Karleuša je iza sebe već imala jedan brak. Kratak, doduše, ali se o njemu i danas priča.

Popularna pevačica i Bojan Karić, naslednik jedne od najbogatijih srpskih dinastija, drže neslavan rekord na ovdašnjoj javnoj sceni, pošto su se razveli posle samo šest meseci. Na ljubav su stavili tačku u martu 2005, a godinama kasnije kružili su tračevi šta je dovelo do kraja priče.

Prema jednoj od verzija, koju je Jelena svojevremeno otkrila medijima, za razvod je bila kriva njegova majka.

Kako je pevačica rekla, “ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina”.

Slavica Karić živi mirno i povučeno, ali je izuzetno cenjeni član ove velike porodice. Četiri decenije provela je u braku sa Sretenom Karićem, koji je preminuo 2017. godine. Majka je troje dece: Gorana, Bojana, Stefana i Gordane.

Sudeći po njenom Instagram profilu, bivša svekrva Jelene Karleuše veoma je posvećena porodici, ali i svojoj bašti i gajenju cveća. Ruže su joj posebno drage, reklo bi se po najnovijoj objavi.

“Ruže ulepšaju baštu, oplemene dušu i oči i prelepo mirišu. Priroda je tako iskrena i lepa”, napisala je Slavica uz fotografiju iz raskošnog vrta, sa velikim crvenim ružama u prvom planu.

hellomagazin.rs
Instagram