Početna Showbiz BOBA ŽIVOJINOVIĆ SE VIĐAO S PRINCEZOM DAJANOM Mnogo su pričali o djeci

BOBA ŽIVOJINOVIĆ SE VIĐAO S PRINCEZOM DAJANOM Mnogo su pričali o djeci

Slavni teniser je otkrio samo neke detalje

Slobodan Boba Živojinović se pre braka sa Brenom viđao sa princezom Dajanom. Bilo je to krajem osamdesetih godina prošlog veka, kada je sad pokojna princeza od Velsa bila u braku s princom Čarlsom, a Boba je bio u braku sa Zoricom Desnicom, sada Nakić, koja mu je rodila sina Filipa.

Upoznali su se 1987, o čemu je sam pričao za domaće medije i o čemu svedoči fotografija (koju možete pogledati OVDE), a na kojoj Ledi Di pozira s Bobom i Filipom.

Lejdi Di odavno nije sa nama, Boba je u srećnom braku s Leom Brenom i tek pre nekoliko godina je otkrio kako su se Dajana i on upoznali.

– Nedelju dana pre Vimbldona 1987. bio je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč, pa je ona opet došla. I ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski – ispričao je za domaće medije Živojinović i opisao kakva je bila jedna od najvoljenijih i najtragičnijih princeza svih vremena.

– Navijala je za mene. Bilo mi je izuzetno drago što me podržava jedna takva žena. Volela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to. Dajana je bila predivna osoba s kojom sam mogao da razgovaram o običnim stvarima. Njena veličina bila je u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna žena. Počastvovan sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor – prisetio se nekadašnji sportista, koji se u međuvremenu rastao od Zorice i 1992. venčao s Lepom Brenom.

I Lejdi Di se razvela od Čarlsa i započela vezu s Dodijem el Fajedom. U međuvremenu su se i verili, a onda pod nerazjašnjenim okolnostima su oboje poginuli 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnom udesu u tunelu u Parizu.

Sve je nestalo preko noći!
Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović nakon sportske karijere okrenuo se biznisu, a u svemu tome pomaže mu supruga Lepa Brena.

Naime, on je sada ispričao kako je nastala čuvena “Grand” produkcija na čijem čelu su bili Brena i Saša Popović.

– Osnovao sam “Grand” produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo.

alo.rs

BONUS VIDEO: