Početna Vijesti JEZIVA PORUKA UBICE IZ TUZLE: Jedno dijete sjekirom ubio u krevecu, pa...

JEZIVA PORUKA UBICE IZ TUZLE: Jedno dijete sjekirom ubio u krevecu, pa zalijepio papir na vrata – Evo koga krivi za monstruozni čin

Mujaga Čičkušić koji je pre nekoliko dana ubio suprugu i dvoje dece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se bacio sa zgrade, ostavio je jezivu poruku na vratima stana u kom je počinio zločin.

Čičkušić je zločin počinio sekirom, a da stvar bude šokantnija – otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao, sekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dete je ubio u krevecu!

Drugo dete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala da spreči, ali nije uspela.

PROČITAJTE JOŠ:

Prizor u stanu ledi krv u žilama! Mujaga nedavno kupio sjekiru na pijaci, Amela je pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela

Policija je pronašla prodavca koji je prodao sekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci u Tuzli.

Tužilaštvo je zvanično potvrdilo da je pronađena sekira u stanu koja je poslata na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima.

Jeziva poruka

Osim toga, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

“J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!”

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima “zahvalio” za pomoć.

PROČITAJTE JOŠ:

MUJAGA POJAČAO MUZIKU DA PRIKRIJE VRISKU U STANU? Amelin svekar sav zabrinut pitao ljude da li su mu vidjeli sina i snahu

(Kurir.rs/Dnevni avaz)

BONUS VIDEO: