Početna Vijesti Aca Lukas iskren: Ne znam koliko košta hljeb, niti metar drva!

Aca Lukas iskren: Ne znam koliko košta hljeb, niti metar drva!

Aca Lukas iskren: Ne znam koliko košta hljeb, niti metar drva!

Folker Aca Lukas je progovorio o nepoznatim detaljima iz života. Folker se prisjetio djetinjstva, progovorio o vaspitavanju djece, četvrtom braku na koji nije spreman, ali i o nuklearnom ratu koji prijeti da izbije.

– U životu sam svašta doživio, ništa me ne fascinira. Jedino što bi moglo da me totalno poremeti i da mi oduzme svu energiju jeste nuklearni rat, koji je izvjestan – rekao je na samom početku Aca, pa otkrio da li je spreman na restrikcije struje koje su najavljivane širom svijeta.

– Ukoliko nestane struje, upaliću svijeću. Nisam upućen u rast cijena, ne znam trenutno ni hljeb koliko košta, a ne metar drva. Iskren da budem, najljepše sam živio kada sam jeo četvrtinu hljeba iz koje izvadim sredinu, stavim čips unutra, vratim sredinu i uz to uzmem mali jogurt. To je bilo neko ljepše vrijeme za kojim patim, tada se znalo šta je šta. Djeci mogu da ostavim stanove, ali ne i te stare vrijednosti. Oni žive u drugom vremenu, koje, uprkos svjetskom napretku, samo nazaduje. Jedinu moju grešku koju ne bih volio da ponove jeste da uzimaju narkotike – iskren je bio Lukas, koji je potom progovorio o ljubavnom životu i o tri braka koja ima iza sebe.

– Najluđa stvar koju sam uradio zbog ljubavi je ta što sam se tri puta ženio. Mislim da to nije ništa strašno niti za osudu. Mnogo je bolje da se neko oženi više puta nego da zbog okoline ostaje u braku koji ne valja. Iskreno, ne bih volio da se oženim četvrti put, mislim da mi to ne treba u životu. Kada su emocije u pitanju, nikada se ne zna, trenutno nemam potrebu za tim. Mada, mogu sutra da se zaljubim i oženim se ponovo, to je jako neizvjesno. Ljubav ne može da se kontroliše – objasnio je pjevač, koji ističe da ga i nakon višedecenijske karijere i dalje rad pokreće.

– Meni nastupi ne smetaju, umorim se čim nekoliko dana napravim pauzu od nastupa. Kada ne pjevam, ne spavam uopšte. Trudim se da iskoristim slobodno vrijeme i onda se premorim. Sada radim spot za novu numeru „Jednom“, koja će uskoro biti objavljena – zaključio je Lukas.

.

.

.

 .

Izvor: Novosti.rs


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1aca_enJ.png