Početna Vijesti Ko je Marina Šaulić: Šabanova snajka odrasla na Ubu, vrtić otvorila pomoću...

Ko je Marina Šaulić: Šabanova snajka odrasla na Ubu, vrtić otvorila pomoću subvencija države!

Ko je Marina Šaulić: Šabanova snajka odrasla na Ubu, vrtić otvorila pomoću subvencija države!

Posljednjih dana tema broj jedan u medijima je svadba Mihajla Šaulića i Marine Velimirović. Sina pokojnog pjevača Šabana Šaulića javnost je odavno upoznala, dok se o njegovoj izabranici malo zna. Kako Kurir saznaje Marina, koja je uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu, a odmalena je važila za pravu ljepoticu.

Prema tvrdnjama sagovornika, koji je veoma blizak snajki Šaulićevih, ona je odrasla u prosječnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

– Marina i ja se poznajemo od djetinjstva, zajedno smo pohađale Osnovnu školu “Milan Munjas”. Ona je rođena na Ubu, u tom gradu je i odrasla. Ima stariju sestru i mlađeg brata. Otišla je iz rodnog mjesta kada je upisala srednju školu i više se nije vraćala na Ub da živi, ali je redovno dolazila. Po medijima se pisalo da potiče iz bogate porodice, to nije istina. Njeni roditelji su normalni, pristojni i pošteni ljudi, koji se bave najnormalnijim poslom. Žive od prosječne srpske plate, isto kao i svi mi. Imaju kuću u centru Uba, u kojoj žive, mislim da ne planiraju da se sele u Beograd jer ih za Ub veže i posao – rekla je naša sagovornica i otkrila kakva je Mihajlova žena bila kao mlađa:

– Oduvijek je bila prelijepa, i sestra joj je izuzetno lijepa. Marina je zračila harizmom, bila je simpatija mnogima. Nije tačno da su joj roditelji dali novac za vrtić i da je sve dobila na gotovo. Ona je mnogo učila i borila se za to, vrijedno je radila. Marinina najveća poslovna sreća je što država subveniše vrtiće, te je ona imala veliku pomoć od Srbije u pokretanju posla. Nije imala velike rashode. Ona je svojim marljivim radom lijepo razradila taj vrtić. Njena starija sestra je udata i ima dvoje djece, oni su takođe u Beogradu, a Marina ju je zaposlila u svom vrtiću – završava naš izvor.

Podsjetimo, Mihajlo Šaulić, generalni konzul Srbije u Cirihu, i Marina Šaulić vjenčali su se u nejdelju po podne u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, za čiji meni su izdvojili čak 48.000 eura. Mlada je zablistala u dvije vjenčanice, za koje je odvojeno 20.000 eura.

Na proslavi se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa porodicom, Zoran Pejić Peja sa suprugom, Hasan Dudić, Rade Vučković, Ivica Dačić sa suprugom, sinom Lukom i snajkom Milicom Jokić, Dajana Paunović, Saša Matić i drugi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1mih_Jqs.jpg