Početna Vijesti Ja sam samo član žirija, pitajte vlasnike gdje će se emitovati Zvezde...

Ja sam samo član žirija, pitajte vlasnike gdje će se emitovati Zvezde Granda: Saša Popović otkrio detalje o novoj sezoni!

Ja sam samo član žirija, pitajte vlasnike gdje će se emitovati Zvezde Granda: Saša Popović otkrio detalje o novoj sezoni!

Saša Popović pojavio se na snimanju novog serijala “Zvezda Granda” i otkrio sve ono što je zanimalo javnost.

Saša je nasmijan odgovarao na pitanja novinara i priznao da se i dalje ne zna na kojoj će se televiziji emitovati muzičko takmičenje.

“Naši vlasnici pregovaraju, znaćemo za dan, dva, tri. Brena i ja smo prodali Grand i nismo mi u varijanti da pregovaramo. Ja sam ovdje kao član žirija, da sve pripremim, kada je u pitanju samo takmičenje, tu sam najodgovorniji. Što se tiče ugovora, to rade novi vlasnici, na njima je da dogovore, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Dobili smo zadatak da počnemo da snimamo i krećemo. Zbog čega mene pitate? Znate ko je vlasnik, to je United grupa, tamo zakažite intervju, oni će vam reći. Ja sam u penziji već tri godine”, rekao je Saša.

On je otkrio i da li postoje novine u takmičenju.

“Produkcije nema, njih osmoro su ravnopravni, šestoro ljudi iz žirija bira kandidate, imamo osam tastera, osam da, sa pet da se prolazi. Ko dobije pet može da bira mentora, sa tim što mentor može da ih odbije. To je klasični prvi krug, da se raspodijele kandidati. Imali smo preko 7.000 kandidata na audiciji”, kaže Saša.

Na komentar Jelene Karleuše da “Zvezde Granda” imaju manju gledanost otkako je ona otišla, a Ceca Ražnatović došla, Saša je rekao:

“Ja ulazim u 70 godina. Ne znam da li ću ovo da radim. Gledanost odlučuje IGB, finale nam je bilo najgledanije, posljednja sezona u kojoj je bila Ceca bila je najgledanija. Komentari nemaju osnova, postoje mjerenja, nema tu šta, svako može da provjeri i vidi. Meni je drago kada dođem ovdje, ja se uopšte ne nerviram.”

.

..

.

.

Izvor: Kurir 


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1sasa_iKd.jpg