Početna Vijesti Htjela sam da sakrijem, mala Mia se povrijedila, nosi langetu: Lunina kćerka...

Htjela sam da sakrijem, mala Mia se povrijedila, nosi langetu: Lunina kćerka doživjela peh, Đoganijeva priznala i da li ima dadilju!

Htjela sam da sakrijem, mala Mia se povrijedila, nosi langetu: Lunina kćerka doživjela peh, Đoganijeva priznala i da li ima dadilju!

Pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani otkrila je kroz kakvu agoniju je prošla zbog kćerkice Mije, koja se povrijedila protekle nedjelje.

Naime, kako je Luna otkrila, mala Mia je pala i povrijedila ruku, zbog čega sada nosi longetu.

– Beba ima godinu i tri mjeseca. Htjela sam to da sakrijem, ali otkriću. Trebalo je prošle nedjelje da budem gost u ovoj emisiji, ali moja beba je doživjela peh. Povrijedila se, pala je na ruku… Sada mora da miruje, ima longetu. Nestašna je, nemirna, malo je zvrk, na minut je ostala sama i ne znam kako je uspjela da padne i da se povrijedi. Jako sam vezana za nju i gledam da joj ne fali ništa i jako mi je to teško palo – otkrila je Luna u emisiji ”Magazin In”, a onda progovorila o svojoj nedavnoj operaciji tumora dojke.

– Apelujem na sve djevojke i žene da redovno idu na kontrole. Jako je važno da se na vrijeme otkrije i da se odstrani. Otkriven mi je benigni tumor na lijevoj dojci i odstranjen je, hvala bogu bilo je na vrijeme. Super se osjećam, nikad se nisam bolje osjećala. Hoću da počnem da treniram, da sebi lijepo izgledam… Nemam dadilju – rekla je Luna, a onda pred kamerama pokazala zavidnu liniju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1luna_53P.jpg