Početna Vijesti Princ Hari nije izdržao, savladale ga emocije: Njegova slika pored kovčega kraljice...

Princ Hari nije izdržao, savladale ga emocije: Njegova slika pored kovčega kraljice Elizabete obišla svijet

Princa Harija savladale su emocije dok je odavao počast svojoj preminuloj baki, kraljici Elizabeti II u Vestminster Holu, a uz njega je bila i njegova supruga vojvotkinja Megan Markl.

Nakon što je kovčeg s posmrtnim ostacima kraljice Elizabete izložen u Vestminsteru, fotografi su snimili Harija kako briše suze, dok Megan stoji pored njega s tužnim izrazom lica. Tu su bili i Harijev brat Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koji takođe nisu skrivali emocije.


FOTO: I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA

Braća su zajedno hodala rame uz rame u dirljivoj 38-minutnoj povorci od Bakingemske palate, a njihove supruge vozile su se u zasebnim automobilima, Megan u pratnji grofice od Veseksa, a Kejt se pridružila Kamila, kraljica supruga kralja Čarlsa.

Megan i Hari bili su među članovima kraljevske porodice koji su u Bakingemskoj palati dočekali kovčeg s tijelom kraljice Elizabete, kao i hiljade okupljenih građana na ulicama. Kovčeg će u Vestminster Holu biti izložen do ponedjeljka, kada će biti održan kraljičin posljednji ispraćaj, a javnost će moći uz njega da prođe u bilo kom trenutku dana, sve do jutra, kad će se održati sahrana, na koju stiže na desetine svjetskih vođa, uključujući američkog predsjednika Džoa Bajdena.

Izvor: Kurir