Početna Vijesti Strašna porodična tragedija u Srbiji: Prvo nastradao sin jedinac, majka od tuge...

Strašna porodična tragedija u Srbiji: Prvo nastradao sin jedinac, majka od tuge otišla za njim, a danas i otac

SREMSKA MITROVICA – Strašna tragedija zadesila je porodicu iz Sremske Mitrovice, kada je nakon smrti sina jedinca Z.K. (39) u septembru prošle godine majka LJ.K. (74) izvršila samoub.stvo nakon mjesec dana vješanjem o drvo u dvorištu kuće, a danas oko 11 sati otac se ubio na istovjetan način kao i supruga.

U mitrovačkom naselju Blok B, u Ulici cara Dušana danas u prijepodnevnim satima objesio se J.K. (69), na istom mjestu u dvorištu porodične kuće, gdje je samoubistvo izvršila njegova supruga u oktobru prošle godine.

– Strašno! Poznavali smo komšinicu, bila je tiha, porodična žena. Ona i pokojni komšija radili su u Austriji i tamo ostvarili penziju. Pričalo se da se sin godinama borio sa n.rkomanijom, umro je mlad u septembru prošle godine. Majka ko majka, nije mogla prežaliti sina jedinca, otišla je u smrt od tuge za njim.

Komšija ju je ispratio na vječni put u oktobru prošle godine. Povukao se, nije izlazio, patio je za njima. Ne možemo da dođemo sebi, oduzeo je život na potpuno isti način, na istom mjestu u dvorištu… Tragedija – pričaju komšije iz Ulice cara Dušana, prenosi Informer.

Izvor: Informer