Početna Izdvajamo Svaki dan 24 h: Rent-a-car Muharemović uz kvalitet nudi udobnost, pedantnost i...

Svaki dan 24 h: Rent-a-car Muharemović uz kvalitet nudi udobnost, pedantnost i tačnost

Foto: Selma Muminović
Rent-a-car Muharemović osnovan je prije 2 godine, a nalazi se kod tržnog centra Wisa, u ulici Kurta Schorka br. 7, a kontakt broj na koji ih možete dobiti je 062-139-299.
Ovaj sarajevski rent-a-car u ponudi ima više vrsta vozila u ponudi: mala, srednja i Vip klasu.
Svi automobili koje iznajmljuju su pregledani, tehnički ispravni, te zadovoljavaju sve uslove za cestovni promet.
Rent-a-car Muharemović teži ka zadovoljstvu klijenta te u kontinuitetu nude gratise, popuste i dodatne pogodnosti koje ne možete naći na drugim mjestima, a rade čak i organizovanje pratnje, svadbe, maturske zabave, te razne druge događaje.
Kako bi bili što više na usluzi svojim klijentima, uveli su mogućnost izdavanja na više dana za putovanja i godišnje odmore.
Osim što svakodnevno sarađuju sa brojnim Bosancima i Hercegovcima, često svoja vozila daju na uslugu i Arapima, Nijemcima i Dancima.
S obzirom na činjenicu da rade 24 sata, automobil možete rentati bukvalno kad god vam treba, a ovo dvadesetčetverosatno radno vrijeme jedna je od najboljih prednosti ovog rent-a-car-a.
Pored rent-a-car-a, odmah pored imaju i samouslužnu auto praonicu, a cijeli tim zaposlenih je pedanantan, nagodan i tačan, a pored navedenog rade i registracije automobula, tako da kod njih možete obaviti sve na jednom mjestu.
Vlasnik Haris Muharemović, bavi se svim navedenim poslovima već 10 godina pa je davno stekao povjerenje kupaca čije povjerenje stalno nagrađuje sa popustima i gratisima. Npr. registracija vozila se može vršiti sa popustom uz gratis dubinsko pranje vozila.
Poslije Nove godine u planu imaju da svoj sadržajni asortiman obogate sa dodatnim novim vozilima.
Sve dodatne informacije o njima možete dobiti na 062-139-299 ili naweb stranici https://muharemovic.ba/ ili putem njihove Facebook stranice https://www.facebook.com/Rent-A-Car-HaraAuto-1964580903553516/ i Instagram profila https://www.instagram.com/haraauto/ 

.