Početna Izdvajamo Septembarski Ladies In uz Smiljana Morija ukazao na značaj žene u privatnoj...

Septembarski Ladies In uz Smiljana Morija ukazao na značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života

Foto: Selma Muminović

U UNITIC Business Centru u Sarajevu uspješno je realiziran još jedan tematski Ladies In by Jana događaj, koji je okupio na jednom mjestu poduzetnice i poslovne žene iz svijeta biznisa, mode, kulture, sporta, ali i svih drugih sfera života.

Početak druženja obilježio je i tradicionalni koktel u kojem dame iz Ladies In zajednice najviše uživaju, jer u tom dijelu networkinga upoznaju jedna drugu, razmjenjuju kontakte, sklapaju poslovna i privatna prijateljstva, i sudjeluju u zabavnim i nagradnim aktivnostima sponzora događaja.

Gošće sarajevskog eventa imale su priliku pratiti izvanredan nastup specijalnog gosta Smiljana Morija, motivacionog govornika, poduzetnika, coacha i autora brojnih bestsellera.

Tema večeri bila je Značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života, uz podršku Vienna osiguranja VIG, koje je ujedno bilo i sponzor dobrodošlice. Smiljan je na jedinstven i motivirajući način približio gošćama utjecaj i važnost dama kako u životu tako i u biznisu. Sve prisutne su s mnogo pozitivne energije pozdravile njegovo gostovanje i slušale ga s velikom pažnjom do kraja druženja.

Neizostavni su i mnogobrojni darovi prijatelja projekta koji su dodatno izmamili osmijeh gošćama, a o kojima brinu:

Jana, generalni pokrovitelj, Sarajevski kiseljak, Vinarija Nuić, Prirodna kozmetika Gloria, Subrina, Deichmann, Union Banka, Vienna Osiguranje VIG, Mice krpice
Afrodita, Ladies In Magazine i internet portal Senzacija.

...

.

. ..
. . . . ... . . . . . .. . . . ... . . . .

. ..

. . . . . . .