Početna Izdvajamo U Sarajevu: Predstavljena nova Deichmann kolekcija by Milica Pavlović

U Sarajevu: Predstavljena nova Deichmann kolekcija by Milica Pavlović

Deichmann nas svojom novom kolekcijom za jesen/zimu 2019. uvodi u posve drugačiju dimenziju – sjajne modele ovo carstvo obuće i asesoara predstavilo je u Sarajevu, u Alta Shopping Centeru, a sve pod palicom prve brend ambasadorice za BiH i Srbiju, Milice Pavlović.

Milicina prva kolekcija prožeta je šarolikim dizajnom, ženstvenošću, slobodnim duhom i ležernošću nudeći rješenje za različite prilike. Saradnja s popularnom srbijanskom pjevačicom rezultirala je sa 16 modela koji će zadovoljiti istančane ukuse sljedbenika modnih trendova.

Izazovima svakodnevnice i poslovnih prilika spremne su odgovoriti elegantne salonke i gležnjače, hladnim jesenjim i zimskim danima veliki izbor čizama različitih boja i dezena, dok se trendi sneakersice mogu kombinirati s različitim outfitima neovisno o sezoni. Jesenji trendovi jednako su efektni i neodoljivi, puni noviteta, hrabrog dizajna, detalja poput bisera i nitni, prirodne kože, animal printa i mnogo ljubavi i strasti za modom u svakom njenom obliku.

Sve to publika je mogla vidjeti na upriličenoj reviji koju su nosili atraktivni modeli.

Cijeli Deichmannov tim je sjajan. Veoma mi se dopadaju svi ti ljudi, jer imaju fenomenalnu energiju i tačno znaju šta žele, a šta ne žele. I sama se time vodimznam savršeno šta želim, šta ne želim, šta mogu, šta ne mogu. Drago mi je da je jedan takav svjetski brend odabrao baš mene kao ambasadora za Srbiju i BiH. Sigurna sam da smo napravili fantastičan potez. Uveliko svi modeli šetaju Srbijom, a sada i BiH.”

U impresivnoj reviji uživalo je više od 50 predstavnika medija, novinara, urednika, blogera i influencera.

Novi modeli kolekcije jesen/zima 2019. dostupni su u Deichmann trgovinama širom BiH.

Volimo Deichmann! Volimo cipele!

. . . .

. . .. . . . . . . . . . . . . . .. . .

.. . . . . . .

.

. . . .
. . . .

.

. . . . . .

.

.

.

. .

. . .