Početna Izdvajamo Vinoteka Dekanter je Sarajevu mnogo više od vinoteke

Vinoteka Dekanter je Sarajevu mnogo više od vinoteke

Foto: Selma Muminović

Vinoteka Dekanter je jedan od onih objekata koji su glavnom gradu Bosne i Hercegovine dali poseban šmek i šarm, a kroz tekst i galeriju fotografija koja je pred Vama shvatit ćete zašto.

Lokacija, jedinstveni ambijent, ali i njen sadržaj, Vinoteku Dekanter smjestili su je u sami vrh ugostiteljskih objekata koje su i turistima na listi “za posjetu”.

Na vinskoj karti pronaći više od 180 etiketa vina iz najboljih domaćih i stranih vinarija i pritom uživati u posebnoj atmosferi i mirisima dobre hrane.

Vinoteka Dekanter u ulici  Radićeva 4 prava je adresa za sve ljubitelje vina, a uz sve navedeno za ovaj petak zakazuju Cabaret show “Dva i po muškarca” sa Draganom Marinkovićem Macom kojeg će pratiti Picardia band.

Ukoliko već ove sedmice odlučite da posjetite Vinoteku Dekanter, shvatit ćete pri samom dolasku zašto je Sarajevu  ova vinoteka pružila nešto više od obične “vinoteke”.

Fotografije koje su pred vama sigurno puno govore o Dekanteru, ali da vas osjećaj ne vara vidjet ćete ako odlučite da ovu nedjelju izađete upravo ovdje jer su u ovom ugostiteljskom objektu okupljanja u posebnoj atmosferi, ispunjenoj razgovorima, muzikom i mirisima vrhunskih vina.

. . . .