Početna Izdvajamo Zašto je Villa Buljubašić u Makarskoj idealna za ljetovanje?

Zašto je Villa Buljubašić u Makarskoj idealna za ljetovanje?

Ako vas privlači potpuni mir i mala udaljenost od plaže i galame, a želite objekat koji nudi besplatan WiFi, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana i kuhinju, onda je Villa Buljubašić u Makarskoj pravi izbor za vas.

Samo 400 m od plaže smještena je Villa Buljubašić. Bajkovitog izgleda s vanjske strane i rustikalnim namještajem unutra, koji daje toplinu ovoj vili, vaš odmor će učiniti nezaboravnim.
Ljubazno osoblje ove ville će se pobrinuti da osjetite domaćinsku atmosferu i dašak spoja modernog i starinskog. Apartmani ove ville su izuzetno prostrani i što je najbitnije s pogledom na more.
Svi apartmani su klimatizirani i jako uredno održavani. Villa Buljubašić ima svoj privatni parking, tako da je i to još jedna stavka manje za brinuti.

Ova villa je savršeni spoj modernih i tradicionalnih elemenata zbog kojih će te se osjećati kao kod kuće.Svaka od spavaonica ima vlastitu, kupaonicu, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Boravkom u ovoj vili, kod njihovog ljubaznog osoblja, Vaš je odmor zagarantovan.

Villa Buljubašić se nalazi u ulici Put požara 11 b, Makarska, a sve informacije možete dobiti na broj tel. 00385989422735

..

. .. . . .

.

.

.

. .. . .