Početna Showbiz Pomenuo i muslimane: Ti si Ci.anin, meni se gadi: Đole Đogani prvi...

Pomenuo i muslimane: Ti si Ci.anin, meni se gadi: Đole Đogani prvi put o Luninoj izjavi da je Sloba ostavio jer je Romkinja! (Video)

Luna Đogani u središtu je medijske pažnje otkako je odnijela pobjedu u rijalitiju Zadruga u kojem je pokazala sve emocije koje posjeduje svako ljudsko biće.

Njena porodica, kroz njenu pobjedu, također opet puni novinske stupce, a jedan od onih kojeg najčešće pitaju kao najozbiljnijeg i najstrožijeg člana ove muzičke porodice je Đole Đogani.

On je komentarišući svoju bratanicu i njeno učešće u rijalitiju, odgovorio i na pitanje njihove nacionalnosti koje se često poteže u njihovom slučaju. Podsjetimo da ih zlonamerni nazivaju Romima ili političkim nekorektnim terminom, Ciganima.

Naime, Luna je u jednom od svojih nervnih slomova pred kamerama, a u pomenutom rijalitiju, plačući optužila svog bivšeg dečka Slobu Radanovića da je nacionalista te da je ostavio jer je saznao da je Romkinja.

Đoletu nije bilo nimalo ugodno da govori o nacionalnosti svoje velike familije, a objasnio je i zašto ispod u intervju. Također je dodao koga smatra neobrazovanim. Pomenuo je i muslimane… Pogledajte…

.

..
..
. ..