Početna Vijesti “Pretukli su ga i nije mogao da hoda. Rekao je ovo nije...

“Pretukli su ga i nije mogao da hoda. Rekao je ovo nije završeno. Sinoć ih je pobio, pa bacio bombu”

U sarajevskom naselju Širokača pronađena su tri tela nakon što je izbio požar u ulici Žagrići.

Pre svega dogodila se pucnjava, a onda je bačena i bomba.

Almir Česir je došao s pištoljem i prvo ispucao nekoliko metaka kako bi isprepadao Muamera Česira, te ga prvo ranio u nogu.

Almir Česir je došao s pištoljem i prvo ispucao pet-šest metaka kako isprepadao i Muamera prvo ranio u noge, žena zapomagala, a policija govorila smiri se. Onda je Almir bacio bombu i sve se zapalilo. Komšinica je odmah zvala zbog pucnjave pa je zato došla policija – rekao je Kasim Česir, stric nastradalih, koji je otkrio sve detalje sinoćnjeg zločina.

U požaru koji se juče dogodio u sarajevskom naselju Širokača u kući su pronađena tri tela. Uviđaj još traje, a komšije su šokirane, ali ne i iznenađene.

U razgovoru za N1 rekli su kako su se čule i eksplozije, a da je svemu prethodila i svađa.

Jedan od komšija rekao je kako su svađe među porodicom, tačnije braćom, bile česte, a da je pre godinu dana stariji brat teško pretučen, prenosi Srpskainfo.

-Pre godinu dana su imali problem između sebe. Starijeg brata su pretukli da je ostao bez oka i nije mogao hodati. Tada je rekao da to nije još završeno. I eto sinoć oko pola 10 se dogodilo. Nije me iznenadilo, ali nisam očekivao da će tako tragično završiti – rekao je komšija.

Navodi kako je uplašen za sigurnost omladine te navodi kako u ovom naselju nema policije.

Drugi komšija isto ističe kako se stanovnici ne osećaju sigurnim.

Sistem i društvo ne rade dovoljno da se osećamo sigurno. To treba krenuti od nižih nivoa da se urade provere nekih ljudi. Generalno se ne osećamo sigurno – rekao je.

Prema navodima stanovnika ovog naselja, navodno je bilo i pretnji pištoljem. Prema nezvaničnim informacijama, stradali su dva muškarca i jedna žena. Kuća je u požaru potpuno uništena.

(N1)

BONUS VIDEO: