Početna Showbiz Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru? Karleuša jasna: Sve što...

Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru? Karleuša jasna: Sve što smo stekli u braku pripada…

Jelena Karleuša i Duško Tošić dele zajedničku imovinu.

Dragana Mirković i Toni Bijelić nisu usamljen estradni slučaj supružnika u razvodu koji će zajedničku imovinu podeliti na sudu. Ista sudbina, po svemu sudeći, čeka i Jelenu Karleušu i Duška Tošića.

Jelena Karleuša burno je reagovala na navode koji su prošle godine preneti u medijima, a prema kojima se sva imovina Duška Tošića navodno vodi na njegovu majku Nikoletu i sestru Katarinu.

– Dokle će polusvet da govori laži o meni i mojoj porodici?! Dokle će mediji objavljivati neproverene informacije zarad tiraža?! Zbog ovoga sam prinuđena opet da podnesem tužbu – poručila je JK tom prilikom i obrazložila:

– Pod kakvim kamenom vi ljudi živite pa ne znate da je bračna tekovina zajednička stvar?! U kakvoj mržnji živite kad vam je moj život bitniji od vode koju pijete? Dokle?!

Podsetimo, kada se pre dve godine prvi put povela priča o razvodu, Jelene je pored ostalog istakla:

– Da bih sprečila netačne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu. Starateljstvo nad decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom, kao i do sada.

Ipak, čini se da neće sve ići glatko, bar ne sporazumna podela imovine. Tome svedoči i SMS prepiska između Jelene Karleuše i pravnog zastupnika Duška Tošića.

– Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da „radi”, kako kaže. „Radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je Karleuša, na šta joj je advokat odgovorio:

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

– Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od… – deo je poruke.

hellomagazin.rs
Attila Kisbendek/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO: