Početna Sport (VIDEO, FOTO) Ovo je navijač čija je boca pogodila Noleta: Pogledajte reakciju...

(VIDEO, FOTO) Ovo je navijač čija je boca pogodila Noleta: Pogledajte reakciju kad je shvatio šta je uradio

Novak Đoković je zadobio udarac flašicom u glavu nakon pobjede u drugom kolu Rima, te je završio u ambulanti i otkazao konferenciju za medije.

Snimljen je i u krupnom kadru momak iz čijeg je bočnog džepa ranca ta flašica pala direktno na glavu najboljeg igrača svih vremena.

Novak Đoković je posle pobjede nad Korentanom Muteom u Rimu pogođen flašicom u glavu, poslije čega je prebačen u medicinsku sobu na kompleksu Foro Italiko.

Prema saopštenju turnira, Novak je dobro, dobio je lijekove i vratio se u hotel, te nema razloga za zabrinutost. Turnir je zvanično saopštio stanje srpskog asa, a poslije svega se pojavio snimak iz drugog ugla koji jasno pokazuje šta se zapravo desilo.

Uz to, u krupnom kadru je snimljen momak koji je nesrećnim spletom okolnosti izazvao paniku.

Sada se pojavio i novi snimak koji pokazuje drugi ugao ovog incidenta. Jasno se vidi da je flašica ispala navijaču iz ranca, te da nije namjerno pogodio Novaka.

Podsjetimo, najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala mastersa u Rimu, pošto je u drugom kolu ubjedljivo savladao Francuza Korentana Mutea.

Đoković je pogođen flašicom u glavu odmah poslije tog meča dok je davao autograme. Baš tada se ovaj momak saginjao toliko da mu je ranac bio okrenut direktno prema Novaku – tako je i aluminijumska flašica pala. Njegov izraz lica je sve rekao poslije incidenta, a mnogi navijači su bili ljuti pokušajem da se ovo ublaži, riječima da je ispalo iz ranca dječaka.

Povreda je nešto ozbiljnija, pa je Novaku Đokoviću morala da se ukaže pomoć.

Zbog toga je konferencija za medije najboljeg tenisera svijeta otkazana.

Ko je pogodio Đokovića?

Ubrzo nakon toga, stiglo je i objašnjenje oko toga kako je Novak zaradio udarac, koji ga je raskrvario toliko da je morao da bude prebačen u medicinsku sobu na kompleksu Foro Italiko.

Kako navodi italijanski “Il Mesađero”, flašica je ispala iz ranca jednog “dječaka” koji se preko tribina naginjao u pokušaju da dobije autogram od najboljeg tenisera planete, piše Sportal.

srpskainfo.rs

BONUS VIDEO: