Početna Showbiz MEGA EKSKLUZIVNO! P*RNO SNIMAK ASMINA DURDŽIĆA: Pao je oral, a onda i...

MEGA EKSKLUZIVNO! P*RNO SNIMAK ASMINA DURDŽIĆA: Pao je oral, a onda i s*ks u punoj sobi

P*rno snimak Asmina Durdžića

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedo pokušava da ponovo pridobije Stanijino povjerenje i ljubav.

Aneli je u rijalitiju u par navrata naglašavala da ju je Asmin varao, a sada je Hype ekskluzivno došao u posjed njegovog eksplicitnog snimka iz hotelske sobe dok ima intimne odnose sa djevojkom, te mu ona priža užitak.

Naime, na eksplicitnom snimku Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom djevojkom. Oko njega su njegovi drugari koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju grupnjaci i bahanalije.

Oni su potpuno goli, a bez imalo blama su se upustili u akciju i pred njima odradili posao.

Asmin je svim silama pokušava da impresionira djevojku, a uzdasi su prepravili hotelsku sobu.

U toku vrele akcije, djevojka koju Dudržić zadovoljava govori “Svrši!”, dok ju je on šokirao upitao “Da ja svršim? Jesi normalna?!, a onda je nastao smijeh ostalih prisutnih u hotelskoj sobi.

Takođe, Hype je došao u posjed i intimne fotografije na kojoj Asmina ista djevojka oralno zadovoljava. On uživa u njenom umijeću, te nema sumnje da će Stanija pobjesniti kada vidi ove kadrove.

Durdžić je sudeći po njegovoj reakciji bio oduševljen užitkom koji mu je pružila djevojka sa snimka. Nije imao problem da se skine pred svojim prijateljima i pokaže svoje sposobnosti i intimu.

hypebih.ba