Početna Izdvajamo Farah Halilović, prepoznatljiva nail artistica priprema Nail akademiju

Farah Halilović, prepoznatljiva nail artistica priprema Nail akademiju

Priča koja je pred vama životni je put mlade Farah Halilović, sarajevske nail artistice, vlasnice i uposlenica Betty Boop nail salona, koja je svoj urođeni talenat za crtanje pretvorila u životni poziv.

Za svoju kreativnost i umjeće nagrađena je peharom i osvojenim 2. mjestom na takmičenju u Zagrebu i Beogradu, na takmičenjima ovog tipa.

Sa radom je počela kao sedamnaestogodišnjakinja, paralelno idući u treći razred srednje škole, dok su se ostali srednješkolci bavili aktivnostima koje nose te godine.

Nakon godinu dana rada, sa 18 godina postala je najmlađi edukator u BiH sa već stečenih najmanje 10 certifikata iz mnogih Nail stručnih kategorija.

Godinu poslije okitila se titulom Master edukator za Brillbird, renomirani brand dobro poznat u profesionalnom svijetu.

Među klijentima kojima ukrašava nokte su i mnoge poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života.

Ovih dana okupirana je spremanjem Nail akademije, u kojoj će mlade i talentovane djevojke imati priliku da nauče raditi ovaj posao, a najboljima od njih zagarantovano je zaposlenje.
Ukoliko još niste bili u salonu lijepe Farah, naša topla preporuka je da odete do Betty Boop salona od kojeg je nagrađivana nail artistica napravila moderan salon sa dušom, pa će vam biti jasno zašto joj se klijentice rado vraćaju.

. . .