Početna Showbiz Voljela bih da Duško promijeni način poštovanja i ljubavi prema majci svoje...

Voljela bih da Duško promijeni način poštovanja i ljubavi prema majci svoje djece: Karleuša progovorila o braku!

O privatnom životu Jelene Karleuše u posljednjih godinu dana dosta se spekulisalo. Mnogi su pjevačicu razvodili od supruga Duška Tošića i komentarisali u kakvom su odnosu.

POVEZAN VIDEO:

Sada je Jelena konačno odlučila da otkrije detalje svog bračnog života. Iako je ispričala da Duško i ona i dalje žive u zajednici, postoje stvari koje joj se ne dopadaju.

– Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vrijeme. U 2023. bih voljela da Duško promijeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje djece – rekla je Jelena i dodala:

– Smatram da smo mi još uvijek u braku jer sam se ja, kao dijete razvedenih roditelja, uvijek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi.

Pjevačica se osvrnula i na godinu iza sebe na profesionalnom planu. Iza nje je i više nego uspješna godina, puno nastupa, a posebno će pamtiti koncert ispred Skupštine za doček 2022. godine.

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju!

– Sa ove distance mogu da kažem da sam jako ponosna na taj koncert, koji se neće ponoviti ispred Skupštine tako lako. Dali smo sve od sebe da o tome pišu i svjetski mediji.

U svom stilu, Jelena je prokomentarisala i ovogodišnje izvođače koji će pjevati na Trgu.

– Interesantno mi je to. Ja sam rekla da, poslije onakvog dočeka 2022. godine, od vatrometa, scene i svega ostalog što smo napravili, ne znam ko bi se usudio da nastupi ispred Skupštine, sem možda neki Kolibri da dovedu. I onda su pomirili to tako što su napravili jedan defile dječjeg programa ove godine. Meni se sviđaju izvođači Vojaž, Teodora, Nući, Gazda Paja… Za djecu stvarno super.

Karleuša važi za nekoga “bez dlake na jeziku”, pa je komentarisala i celu situaciju sa srpskom fudbalskom reprezentacijom u Kataru.

– Situacija je bila tužna, tabloidna, s puno kontroverzi. Desilo se ono što se uvijek desi – “kad je puno babica, uvijek su kilava djeca” i ispaštaju oni koji ne treba da ispaštaju, a to su sportisti. O fudbalu malo znam, sem ono što sam čula od Duška, a on se ljuti kad ja pametujem o fudbalu i obično se zbog toga svađamo – rekla je Jelena i otkrila ko joj je omiljeni fudbaler.

– Odabraću golmana, mislim da je on bio svjetla tačka reprezentacije i vidim da mnogi tako kažu.

Na pitanje šta sebi želi u Novoj godini, Jelena je rekla:

– Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti s..s, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pjesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti.

Ona kaže da će ovaj album biti popularan u svijetu.

– Ovaj album će doživjeti svjetski uspjeh. Dobro zapamtite ove moje riječi. Neće biti samo pjesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promijeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji, već mnogo, mnogo šire – rekla je Jelena za “Kurir” TV.

ekskluziva.ba