Početna Rijaliti Izbošću te na kraju nožem, i tebe i sebe: Šok razgovor Zvezdana...

Izbošću te na kraju nožem, i tebe i sebe: Šok razgovor Zvezdana i 20 godina mlađe Anđele!

Zadrugari Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić već duže vrijeme uživaju na Rajskom ostrvu.

Naime, njima je Veliki šef ispunio ovo, budući da su jedno drugom javno priznali emocije, a sada im je i više nego potrebno da se osame i shvate šta žele od njihovog odnosa.

Oni na Rajskom uživaju, razmjenjuju emocije, pričaju o svojim osjećanjima, ali ima trenutaka kada i Zvezdan pokušava na sve načine da “opusti” 20 godina mlađu Anđelu, za koju ističe da je veoma “stegnuta” kada je njihov odnos u pitanju.

Na najnovijem snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Tiktok čuje se razgovor Slavnića i Đuričićeve koji, koji je mnoge šokirao jer Zvezdan spominje ub.stvo i samoub.stvo.

Mnogi smatraju da je čudan način, ukoliko je to šala, a da je svakako ovaj vid komunikacije zabrinjavajući.

– Izbošću te na kraju nožem, i sebe i tebe, nemoj da me za..bavaš – rekao je Zvezdan ozbiljnim tonom dok su ručali, a Anđela se nadovezala šaljivim tonom:

– Neko će te shvatiti ozbiljno – rekla je Anđela kroz smijeh.

– Ma jeste, neko će me shvatiti ozbiljno. Ko mene može da shvati ozbiljno – nastavio je Zvezdan.

Fanovi rijalitija vjeruju da je Zvezdan ovo rekao iz šaler, jer na sve načine pokušava da se približi Anđeli i da je “omekša”, a ona u više navrata djeluje potpuno hladnokrvno.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić zvanično je ostavio svoju suprugu Anu kako bi bio u vezi s cimerkom iz rijalitija, Anđelom Đuričić. Anđeli i Zvezdanu su iz dana u dan popuštale kočnice, a onda je njihov razgovor u radionici šokirao gledaoce.

ekskluziva.ba