Početna Showbiz OVAKO IZGLEDA ANĐELKA U PETOM MJESECU TRUDNOĆE! Isplivali novi snimci! Evo šta...

OVAKO IZGLEDA ANĐELKA U PETOM MJESECU TRUDNOĆE! Isplivali novi snimci! Evo šta radi i kako se ponaša dok region bruji o njoj!

Anđelka Prpić je već neko vreme u žiži javnosti zbog svog privatnog života pošto je u medije procurila vest o njenoj trudnoći, i to s najboljim prijateljem bivšeg muža.

Glumica se ne oglašava i ne daje izjave ovim povodom, a na njenom Instagram profilu su isključivo objave vezane na posao. Ipak, kamere “Paparaco lova” uspele su da zabeleže kako Anđelka izgleda u petom mesecu trudnoće.

Nju je ekipa ove emisije snimile kako šeta u blizini zgrade u kojoj živi, a na kojoj se već jasno vidi zaobljen stomačić, što i ne čudi s obzirom na to da je u drugom trimestru trudnoće. Po izrazu lica moglo bi se zaključiti da Prpićeva nije bila u najboljem raspoloženju.

Anđelka je, kako se i vidi na snimcima, najpre nosila neku kesu, a zatim je izašla i da prošeta svog psa. Glumica se za šetnju opredelila za kežual izdanje u sivim tonovima, na sebi je imala i širok beli kaput.

Podsetimo, Anđelka Prpić i njen partner M.Ž. mesecima su krili od njenog bivšeg supruga Darija da su u vezi i da će za četiri meseca postati roditelji. Oni nisu ništa želeli da kažu Dariju, koji je čak trebalo i da kumuje M.Ž. na venčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva neće biti ništa.

Pošto su Anđelka i nesuđena supruga M.Ž. bile vrlo bliske, družile su se i čak su se zvale kumama, bivša verenica M.Ž. to smatra izdajom, te je s Anđelkom prekinula svaki kontakt. Ona je blokirala glumicu na Instagramu, kao i njen broj telefona. Anđelkin bivši suprug je pak saznao za odnos njih dvoje od osobe koja je njima veoma bliska, a u koju on ima ogromno poverenje. Zbog svih činjenica Dario nije dovodio u pitanje istinitost ove informacije, koja je obišla region brzinom svetlosti.

Prpić je upravo za Kurir prekinuo “zavet ćutanja”, pa nam je kroz smeh poručio:

– Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv – našalio se ugledni beogradski ugostitelj, čije prezime, i pored razvoda, glumica i dalje nosi. Devojačko prezime joj je Stević.

kurir.rs