Početna Vijesti Dječak koji je progutao žir izašao u hodnik i pao, kamere sve...

Dječak koji je progutao žir izašao u hodnik i pao, kamere sve snimile: Majka nijema od bola, otac jedva stoji

Dječak (4) iz Vladičinog Hana koji je preminuo nakon što je progutao žir u vrtiću biće sahranjen u petak na groblju u Prekodolcu.

U Vladičinom Hanu vlada muk i nevjerica, naročito u naselju gdje je mališan živio. Prijatelji, komšije i rodbina, dolaze u kuću porodice, ali utjehe za roditelje nema.

– Majka se raspada od bola, nema riječi utjehe za roditelje. Otac jedva stoji na nogama – kaže jedan od njihovih prijatelja.

Roditelji bi danas, prema priči prijatelja, trebalo da preuzmu posmrtne ostatke dječaka iz KC Niš.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu kažu da se ispituju svi detalji, da je u toku pregledavanje video nadzora, kao i da bi obdukcija tijela dječaka trebalo da bude završena danas, piše Telegraf.

Još nisu poznate sve okolnosti kako je došlo do nemilog događaja kada je u utorak prije podne dječak u vrtiću progutao žir, a od posljedica gušenja istim u večernjim satima preminuo u KC Niš.

Takođe, iz OJT navode da bi tek nakon rezultata obdukcije, uvida u svu medicinsku dokumentaciju, izjava svjedoka i analize ostalih okolnosti, mogli da kažu neke detalje u vezi ovog događaja.

– Prema onome što je policija vidjela sa nadzornih kamera, dječak je izašao u hodnik i počeo da pada. Ostale detalje ispitujemo – kažu iz OJT.

U Vladičinom Hanu proglašena su dva dana žalosti zbog smrti dječaka D.D.

Izvor: Kurir