Početna Showbiz DEČKO TRUDNE ANĐELKE ZAKAZAO SVADBU KOD NJENOG MUŽA: Zvao ga da mu...

DEČKO TRUDNE ANĐELKE ZAKAZAO SVADBU KOD NJENOG MUŽA: Zvao ga da mu bude kum pa šutnuo vjerenicu poslije 11 godina, žena slomljena

Dečko Anđelke Prpić, s kojim čeka dete. Marko Ž, zakazao je svadbu u restoranu glumičinog bivšeg muža Darija Prpića. Godinu dana pre nego što su se Anđelka i Dario razveli, Marko je planirao da se oženi devojkom sa kojom je bio 11 godina u vezi.

– Marko je 2019. godine želeo da napravi svadbeno veselje u Dariovom restoranu u centru grada. Žugić je pitao Prpića da mu bude kum jer se druže još iz srednjoškolskih dana. Dario je oberučke prihvatio da mu kumuje. Taman kada su sve dogovorili, Prpićev restoran je zatvorila protivpožarna inspekcija, pa su morali da otkažu veselje – započinje priču izvor blizak Anđelki i Dariju.

Marko nije želeo da odustane od venčanja, pa taman kada je trebalo da zakažu novi datum, počela je pandemija koronavirusa.

– Ubrzo su svi restorani bili zatvoreni, stupio je na snagu policijski čas, pa su Marko i njegova verenica prolongirali svadbu za neka bolja vremena. Međutim, do toga nije došlo jer se Marko zaljubio u Anđelku. Pošto nije želeo da sedi na dve stolice, odmah je ostavio tadašnju verenicu.

Sagovornik dodaje da je ona bila šokirana kada joj je Marko početkom godine rekao da želi da raskinu.

– Nije mogla da veruje šta joj se događa posle 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebalo je da se venčaju, a umesto toga je usledio rastanak. Još kad je saznala da ju je verenik ostavio zbog drugarice, srušio joj se ceo svet. Odmah je Anđelku blokirala na svim društvenim mrežama – završava izvor.

Glumica je sa Markom započela vezu u martu, a u avgustu je saznala da je u drugom stanju. Ona se od Darija, sa kojim ima sina, razvela 2020. godine.

kurir.rs/informer