Početna Vijesti Novosti Tužan prizor ispred vrata dan pred Laćinu sahranu: Futa se rješava uspomena,...

Tužan prizor ispred vrata dan pred Laćinu sahranu: Futa se rješava uspomena, bez umrlice na vratima!

Milan Laća Radulović sutra će, poslije dvije nedjelje od iznenadne smrti u Izraelu, biti sahranjen pored svoje majke i brata na Novom groblju u Beogradu.

Ekipa Kurir Starsa posjetila je jutros, dan pred sahranu, porodični dom Tucaković-Radulović, gdje je ispred ulaznih vrata stana na Vračaru zatekla jeziv prizor, od koga se ledi krv u žilama.

Naime, pored vrata stana, na kom nema umrlice, mogao se vidjeti crni džak, kao i brojne dnevne novine i časopisi s Laćinim likom, a koji su prethodnih dana izvještavali o smrti mladog tekstopisca.

Kako je rekao izvor blizak nesrećnoj porodici, taj džak je ispred stana ostavio lično Futa, koji je za vikend riješio da iz svog doma izbaci sve tužne uspomene koje ga podsjećaju da njegovog sina više nema među živima.

– Futa od tuge nije mogao da stavi ni umrlicu na vrata. Jako mu je teško i dalje, pa ga mnogi savjetuju da je bolje da ne ide na sahranu kako mu tamo ne bi pozlilo. On je u trenucima očaja i krize riješio da se otarasi nekih porodičnih uspomena, koje je stavio u džak, kao i novina koje su danima pisale o Laćinoj smrti. Lakše mu je da to ne gleda i da ga ne podsjeća na tešku tragediju koja ga je zadesila. On je ušao i u sobu pokojnog sina Miloša, koja je sva u ikonama i u koju dugo vremena nije ulazio. U njoj je dosta vremena provodio Laća, koji je tu pio rakiju, ležao i razmišljao o mnogim stvarima. Odlučio je da više u nju ne želi da ulazi, pa je iz nje iznio nekoliko flaša žestokog pića i sve je to stavio u taj džak, kako bi ga izbacio napolje. Tuga… – završava izvor.

ekskluziva.ba