Početna Vijesti Novosti SAHRANJEN MILAN RADULOVIĆ LAĆA: Vječno počiva pored majke i brata! Futa nad...

SAHRANJEN MILAN RADULOVIĆ LAĆA: Vječno počiva pored majke i brata! Futa nad grobom sina neutješno briše suze

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša u prisustvu stotinak ljudi, rodbine, prijatelja i poštovalaca.

Kovčeg sa Laćinim telom bilo je postavljeno u kapeli pre 11 sati, gde porodica primala saučešće, a opelo je počelo u 12 sati. Na kovčegu je bilo postavljeno nekoliko venaca sa belim ružama, a jedan je i od njegovog dede, koji je dao čitulju u novinama. Laćino telo je izloženo je u kapeli u kom je pre godinu i po dana bila i Marina.

Drugarica održala poslednji govor

“Voleo je pažnju, imao je moćnu harizmu koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Bio je izrazito inteligentan. Sve je voleo i svim prijateljima je bio velika podrška. Od majke je nasledio dobrotu. Ne želim da ga ljudi pamte da je umro od droge”, rekla je u govoru Laćina drugarica, dok je Futa pušio cigaretu.

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić… Polako i u tišini u kapelu pristižu rodbina i prijatelji. Nema mnogo reči, samo muk i tišina.

kurir.rs