Početna Rijaliti S POLJUPCA PREŠLI NA VRELU AKCIJU! Anđela i Zvezdan prekrili se jorganom,...

S POLJUPCA PREŠLI NA VRELU AKCIJU! Anđela i Zvezdan prekrili se jorganom, preljubnici ugasili strast pred kamerama (VIDEO)

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić više ne kriju svoju privlačnost, te su odlučili da svoje ljubavne igrarije nastave pod ispod pokrivača.

Njih dvoje su nakon nežnih dodira i poljubaca nastavili svoj nalet strasti pod jorgan planinom.

Iako se ništa ne može nazirati da su radili nešto konkretno, sigurno je da je Zvezdan prevario svoju suprugu.

Podsetimo, Ana, supruga Zvezdana Slavnića, oglasila se posle njegovog priznanja da da gaji emocije prema Anđeli Đuričić i uputio izvinjenje svojoj ženi i posle 15 godina joj staviti do znanja da napolju više nema potrebe da ga čeka.

– Za tri života ovo nisam očekivala. Kada je ušao u “Zadrugu”, dva meseca je pričao kako nikada u svom životu ne bi izdao svog prijatelja. To bi bilo kao kada bi ne znam ni ja šta uradio… Da li je on mene izdao kao ženu, to nije bitno, šira slika treba da se sagleda. Mi smo i prijatelji, emotivni partneri, drugari… A kada te neko posle 30 godina i 15 godina poverenja ovako javno izda, sa malicioznim, najgorim stavovima… Tako razmišlja jedno dete koje ima one uske potrebe svoje, pa kao:”Šta da radim, j*biga, srušio sam sve to”.

kurir.rs