Početna Rijaliti PRVI POLJUBAC ZVEZDANA I ANĐELE! Legla pored njega, mazili se, nisu mogli...

PRVI POLJUBAC ZVEZDANA I ANĐELE! Legla pored njega, mazili se, nisu mogli odoljeti jedno drugom, dok žena sve gleda (VIDEO)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić prvi put su se poljubili, a kamere su sve zabeležile uprkos njegovom obećanju da neće biti intimni i slobodni.

Njih dvoje najpre su se malo posvađali a onda su završili u krevetu gde su se mazili i pao je sočan poljubac, nakon čega su se nastavili ljubiti.

Podsetimo, Ana, supruga Zvezdana Slavnića, oglasila se posle njegovog priznanja da da gaji emocije prema Anđeli Đuričić i uputio izvinjenje svojoj ženi i posle 15 godina joj staviti do znanja da napolju više nema potrebe da ga čeka.

– Za tri života ovo nisam očekivala. Kada je ušao u “Zadrugu”, dva meseca je pričao kako nikada u svom životu ne bi izdao svog prijatelja. To bi bilo kao kada bi ne znam ni ja šta uradio… Da li je on mene izdao kao ženu, to nije bitno, šira slika treba da se sagleda. Mi smo i prijatelji, emotivni partneri, drugari… A kada te neko posle 30 godina i 15 godina poverenja ovako javno izda, sa malicioznim, najgorim stavovima… Tako razmišlja jedno dete koje ima one uske potrebe svoje, pa kao:”Šta da radim, j*biga, srušio sam sve to”.

kurir.rs