Početna Vijesti Miri pozlilo na sahrani, Dara Bubamara se slomila: Izjavile saučešće Futi, glasno...

Miri pozlilo na sahrani, Dara Bubamara se slomila: Izjavile saučešće Futi, glasno jecale pred kapelom, neutješne zbog Laćine smrti

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute je danas sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Dara Bubamara kad je izjavila saučešće u kapeli i poljubila kovčeg u kom je Laća, izašla je i slomila se. Naglas je jecala dok ju je prijateljica tješila. Mira Škorić je sve vrijeme držala ruku na bradi, jecajući, a Nataša Bekvalac nije mogla da zaustavi suze dok je izlazila iz kapele.

Foto: Kurir

Podsjetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo tijelo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gdje je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Tijelo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema riječima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino tijelo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

 

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir