Početna Showbiz EKSKLUZIVNO! Dario Prpić se prvi put oglasio u jeku skandala: “Ako treba,...

EKSKLUZIVNO! Dario Prpić se prvi put oglasio u jeku skandala: “Ako treba, ja ću vjenčati najboljeg druga i moju bivšu”

Dario Prpić prvi put govori za Republiku, nakon što smo otkrili da je njegova bivša supruga Anđelka Prpić trudna sa najboljim prijateljem.

Anđelkin bivši muž Dario Prpić progovorio je o aferi o kojoj bruji javnost. Dario je objasnio da nije htio da se oglašava, sve do sada, kada su o njemu počele da kruže neistine. On je odlučio da objasni javnosti kako stoje stvari i kako gleda na to što ga je bivša žena prevarila sa najboljim prijateljem. Naime, Dario je bio veoma raspoložen, ali nije htio da otkriva sve svoje sumnje, kao ni to kada je primjetio i čuo da se nešto više dešava između Anđelke i Marka.

“Mnogo je pisanja bilo, ali i dosta netačnih informacija. Evo prvi put sa vama pričam na ovu temu. Iza inicijala stoji Marko Žugić koji nije moj vjenčani kum. Tačno je da mi je bio najbolji prijatelj, ali kum mi nije bio. Meni još niko od njih dvoje, ni Marko, ni Anđelka, nije obavijestio šta se dešava. Sve sam saznao iz novina. Želim im mnogo sreće, neka su oni živi i zdravi. I ako treba, biću ja njima kum na vjenčanju. Evo upravo sad u ovom momentu nalazim se u jednom tržnom centru i kupujem poklon za njihovu bebu”, rekao je Dario ironično, te priznao da su se on i Anđelka sa Žugićem oslovljavali sa “kume”.

“Anđelka i ja samo Marka zvali “kume”, kao i njegovu vjerenicu “kumo” jer sam ja taj koji je njemu trebalo da budem kum na vjenčanju. Mi smo da stvar bude još gora bili mnogo dobri drugovi još od školskih dana, ali eto sve je to život. Šta da vam kažem. On nama nije bio kum.

Nakon toga, Dario je za republiku.rs otkrio da je trebalo da Anđelka i on kumuju Marku Žugiću na svadbi, te da su se pripremali na veliku ceremoniju do koje nije došlo.

“Markova svadba je bila zakazana 2019. godine u mom restoranu kojeg je tad zatvorila protivpožarna inspekcija, a nakon toga je uslijedila korona i ništa se nije desilo. Tako da mu to nije bila djevojka već vjerenica, sa kojom je Marko raskinuo prije dvije godine”, objasnio je Prpić.

Republika.rs