Početna Showbiz Procurile privatne fotke: Glumica Anđelka Prpić na rođendanu sa novim dečkom, nesuđenim...

Procurile privatne fotke: Glumica Anđelka Prpić na rođendanu sa novim dečkom, nesuđenim vjenčanim kumom?!

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da Anđelka i M. Ž. poziraju sa širokim osmijehom i da uživaju u njenom danu

Popularna srpska glumica Anđelka Prpić u žiži je interesovanja zbog ljubavne veze sa najboljim drugom svog bivšeg muža Darija Prpića, sa kojim, navodno, čeka i bebu.

Kako je Blic ekskluzivno saznao, u pitanju je čovjek koji im je bio kum na vjenčanju i koji je bio nerazdvojan sa porodicom Prpić od kako su se Anđelka i Dario upoznali 2011. godine. O tome svjedoči i fotografija na kojoj su njih troje zajedno u jednom lokalu.

U posljednje vreme je Anđelka često objavljivala fotografije na kojima se vidi da je u društvu sadašnjeg partnera i kuma M. Ž., pa bi se reklo da se nije puno trudila da se ova priča sakrije, iako danas nije voljna da govori za medije.

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da Anđelka i M. Ž. poziraju sa širokim osmijehom i da uživaju u njenom danu.

Podsjećanja radi, Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, kada je jedan od svjedoka na svadbi bio upravo njen novi partner sa kojim izgleda čeka dijete. Ovaj par se razveo 2020. godine, a razlog je bila ljubomora koju glumica nije mogla da trpi.

(DEPO PORTAL/ad)