Početna Vijesti Laća u Izraelu upoznao Arape s kojima je provodio vrijeme do smrti,...

Laća u Izraelu upoznao Arape s kojima je provodio vrijeme do smrti, ovo su nepoznati detalji!

Smrt Milana Laće Radulovića je i dalje misterija, a novi detalji iz dana u dan isplivavaju na površinu.

Manje je poznato to da je sin Marine Tucaković i Aleksandra Fure Radulovića tokom boravka u Izraelu pored svojih prijatelja sa kojima je otputovao na ovu destinaciju upoznao i novo društvo. Kako Kurir saznaje on je ostvario neposredan kontakt sa ljudima iz Arapskih zemalja koji žive u Tel Avivu.

– U Izraelu su gradovi podijeljeni na kvartove. On je bio u arapskom dijelu kod prijatelja koje je upoznao tokom boravka. U pitanju je mlađi muškarca koji je dolazio u smještaj kod Laće, a njih dvojica su bili zajedno i tog kobnog dana kad se Laći gubi svaki trag. Šta se tamo dogodilo je apsolutno nepoznato. Pravu i jedinu istinu je Laća odneo sa sobom u grob. Sa druge strane, društvo sa kojim je otišao u ovu zemlju je policiji prijavio njegov nestanak, ali ni oni nisu tačno znali gdje je otišao sa svojim novim prijateljima. Tražili su ga u svim bolnicama, parkovima, po tržnim centrima, ali ga nigdje nije bilo. Nažalost, njegovo beživotno tijelo je ležalo na drumu u zabačenom kvartu Tel Aviva. Taj deo je poznat po lošem glasu – priča izvor blizak Laćinim prijateljima koji su sa njim bili u Izraelu.

Prema njegovim riječima, prijatelji su do detalja upoznali Futu o svemu nakon čega je on odlučio da se beživotno tijelo njegovog sina što pre vrati u Srbiju bez da se radi obdukcija.

– Ništa nije mogao da promijeni. Vjerujte, Futa je svjestan svega i to mu je teško palo. Zamolio je prijatelje njegovog sina da mu kažu apsolutno sve šta se događalo u Izraleu. Nakon razgovora sa njima je odlučio da se ne radi obdukcija, već da sina što prije sahrani. Tragični su ovo trenuci, a nasljednika ne može da vrati u život niti da utvrdi okolnosti i da traži krivce u tuđoj zemlji. I tamošnja policija se takvim slučajevima ne bavi jer se na dnevnom nivou dešava da stranci završe na taj način. Šta se događalo u stanu i detalji kako je on zdrav i prav završio na ulici da leži dva dana znaju samo prijatelji i njegov otac koji o tome ne želi da priča – završava naš izvor. U više navrata smo pokušavali da stupimo u kontakt sa Aleksandrom Futom Radulovićem, ali on se nije javljao na telefon.

Izvor: Kurir