Početna Rijaliti KO JE ŽENA KOJU JE ZVEZDAN SLAVNIĆ OSTAVIO ZBOG ANĐELE: Ima dvoje...

KO JE ŽENA KOJU JE ZVEZDAN SLAVNIĆ OSTAVIO ZBOG ANĐELE: Ima dvoje djece i izgleda brutalno, a evo kojim privatnim biznisom se bavi

Zvezdan Slavnić je sinoć u Zadruzi javno ostavio svoju dugogodišnju suprugu Anu, kada je pred milionima gledalaca rijalitija priznao da gaji emocije prema Anđeli Đuričić.

Iako ranije nije bila poznata javnosti, Ana se u više navrata oglašavala povodom učešća svog supruga u Zadruzi, komentarišući njegove odnose prvo s Aleksandrom Nikolić, a potom i s Anđelom Đuričić, zbog koje ju je na kraju i ostavio.

S obzirom na to da se Ana često pominje u Zadruzi, iako nije učesnica rijalitija, mnogi su se pitali ko je zapravo ona i čime se bavi.

Ana i Zvezdan prošli su zajedno najteže životne trenutke, ali se ona nikada ranije nije pojavljivala u javnosti. Ako je suditi po objavama na Instagramu, Ana je neko ko dosta vremena i truda ulaže u svoj fizički izgled, a i zdravlje. Redovno posećuju teretanu, te često i objavljuje svoje fotografije s treninga.

Ono što malo ko zna o Ani, kako tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir, jeste to da je ostvarena na svim životnim poljima. Ima uspešan poslovni život, poseduje frizerski salon, a posao joj cveta.

Njen frizerski salon na Novom Beogradu joj je obezbedio unosne prihode, ali i pored toga što je u preduzetničkim vodama, stiže da se posveti porodici. Majka je dvoje dece, a dugi niz godina je u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo nekoliko dana kasnije je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Slavnićem.

– Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati. Voli vas Ana – napisala je Ana na Instagramu citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana “Mali Princ”.

Podsetimo, Zvezdanovo ponašanje u rijalitiju osudio je i njegov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić. On je istakao da njegov sin nije uradio ništa nepromišljeno, ali je priznao da njegovom sinu prija društvo Aleksandre Nikolić.

On je otkrio za Kurir da će dati sve od sebe da ubedi snajku Anu da se ne razvede od njegovog sina.

– Vodim krvavu borbu tri meseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dve teme – ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju – priznao je Moka pre nego što je u Zvezdanov život ušetala Anđela i definitivno zapečatila njegov odnos sa Anom.

Podsetimo, Zvezdan je sinoć uživo u programu između ostalog poručio svojoj supruzi da ne dolazi za Novu godinu u Zadrugu.

(Kurir.rs)