Početna Rijaliti ŠOPIĆKA I KARIĆ NA KORAK DO POMIRENJA: Otkriveni novi detalji nepoznati javnosti...

ŠOPIĆKA I KARIĆ NA KORAK DO POMIRENJA: Otkriveni novi detalji nepoznati javnosti – On sve potvrdio

Sada je sve jasno!

Marko Đedović, uvijek britkog jezika i uvek informisan o svakom dešavanju, nikoga ne ostavlja ravnodušnim i uvek izazove burne reakcije javnosti.

U ekskluzivnom intervjuu koji je novinar i bivši zadrugar dao samo za portal SrbijaDanas, pored mnogobrojnih tema kojih se dotakao, otkrio je mnoge nepoznate detalje iz života zadrugara.

Na samom početku, istakao je kako se od bivših zadrugara čuje sa Franom, Sandrom Rešić, Stefanom Karićem i još nekoliko njih. Tada se samo od sebe, nametnulo pitanje provokacija na relaciji Ivana Šopić i Stefan Karić s ozbirom na njihov zajednički snimak koji su podelili na Instagramu.

– Da, bio sam ja kriv. Od moje sestre vjerenik, slavio je rođendan i bili smo u istom lokalu i zezali se, rekao sam dođi da se slikamo – započeo je Marko, pa nastavio o aktuelnoj temi, postoje li varnice između Šopićeve i Karića.

– Neće oni meni to da priznaju. Imam takav utisak, da postoje varnice koje se još uvijek nisu ugasile. Kada ih pitaš, oni se prave ludi – zaključio je Đedović.

Razgovor je završio konstatacijom da je navikao, da bude kriv za sve. Od toga kad se neko razvede, pa do toga kad se neko uda, ali da sve to umije vrlo dobro da okrene na šalu, piše Srbija danas.

Ispod pogledajte kako su se svojevremeno izvrijeđali Šopićka i Osman Karić, Stefanov otac.

13.07.2020. Stefan Karić i Ivana Šopić

Srbijadanas.rs