Početna Rijaliti Dalila i Dejan raskrinkani! Dragojević jednom fotkom usijao mreže, isplivao dokaz da...

Dalila i Dejan raskrinkani! Dragojević jednom fotkom usijao mreže, isplivao dokaz da su se pomirili!

Dejan Dragojević, pobjednik “Zadruge 5”, nedavno je javno ostavio Aleks Nikolić zbog njenog prisnog druženja sa Filipom Carem, a od tada, nerijetko intrigira javnost svojim objavama na društvenim mrežama.

Naime, nakon dva ljubavna brodoloma koja su ga zadesila u rijalitiju, Dejan Dragojević je, čini se, brzo uspio da pronađe srodnu dušu.

Dragojević je sinoć na Instagramu podijelio video snimak na kom on stavlja svoju ruku na ruku određene ženske osobe, čiji se nokti i noge jasno vide, uz tekst jedne numere.

– Dođi ove noći, do mog gnijezda, nabraću ti puno, krilo zvijezda. Samo mi pokaži, rukom koje i biće, biće samo tvoje – glasio je tekst pjesme.

Društvene mreže su se usijale od komentara nakon ove objave, a mnogi njihovi fanovi nagađaju da je riječ o Dalili Dragojević, sa kojom se, podsjetimo i dalje nije razveo.

Nagađanja fanova su krenula otkako se Dalila nije pojavila na zakazanom ročištu, što je mnoge navelo da posumnjaju, da je riječ o marketinškom triku.

 

Takođe, mnogi njihovi fanovi su primijetili da Dalila ima totalno iste nokte, baš kao i misteriozna djevojka na snimku Dejana Dragojevića, a da li je zaista ovo sve istina, ostaje nam da saznamo.

Izvor: Kurir