Početna Vijesti PRVA FOTKA MARKA BULATA SA ŽENOM POSLIJE POMIRENJA: Pričao da ga je...

PRVA FOTKA MARKA BULATA SA ŽENOM POSLIJE POMIRENJA: Pričao da ga je davila, sada kaže da je čovjek bez ljubavi ništa

Cijeli estradni svijet je ostao šokiran kada je pjevač Marko Bulat prijavio policiji suprugu za nasilje.

Svi su pomislili da je to kralj velike ljubavi pjevača i njegove dugogodišnje izabranice, ali desio se obrt i on se prije nekoliko dana pojavio na snimanju jedne novogodišnje emisije ruku pod ruku sa Marijom.

Oni su ovog puta viđeni i uslikani zajedno na promociji dueta pjevača Slavena Đukanovića i Eda Abdovića. Naime, njih dvojica imaju promociju pjesme “Tužni pjesnik” u jednoj beogradskoj kafani u kojoj se pojavio i Marko Bulat sa suprugom Marijom.

Njih dvoje su pozirali nasmijani, pa se može reći da je pomirenje definitivno, o čemu je Marko Bulat nedavno govorio za medije:

– Ovo su najljepše godine mog života kada gledam kako mi djeca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vrijeme mijenjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom bogu hvala sve je odlično.

Na pitanje da li je povukao tužbu protiv Marije, Marko je odgovorio pjesmom.

– Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pjevam druge pjesme. Ljubav mora da pobijedi, kako ne razumijete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovjek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor – istakao je on.

Podsjetimo, Marko je svojevremeno pričao da ga je Marija grebala i davila.

– Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utješio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vrijeme. Ona je bila dio mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici.

Inače, malo je poznato da je popularni pjevač veliki fan kultne franšize “Star Wars” (Ratovi zvijezda).

(express/kurir)