Početna Vijesti Tamara Đurić nazvala Laću n.rkomanom: Sada se oglasila povodom njegove tragične smrti...

Tamara Đurić nazvala Laću n.rkomanom: Sada se oglasila povodom njegove tragične smrti i evo šta je rekla!

Kao bomba u javnosti je odjeknula vijest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađen kako leži mrtav na ulicama Tel Aviva, u Izraelu.

Ova vijest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je nerijetko upadao upravo zbog njega.

– Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje… S…m vam se u ljudska prava – napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

– Ma kakve veze ima – kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve četiri strane – napisao je on tada.

Nakon ovoga, uslijedila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala riječi.

– Eutanazija i hemijska kastracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Nikada neizlječene h.roinske zavisnike treba odlikovati? – napisala je Đurićeva tada na svom Instagram profilu.

Tragom te vijesti, novinari portala Republika su stupili u kontakt sa Tamarom, kako bi saznali kako je ona primila vijest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca i upitali da li je očekivala ovakav ishod, s obzirom da ga je prije nekoliko mjeseci nazvala “neizlječenim h.roinskim zavisnikom”.

– O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja – kratko je rekla Tamara, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

ekskluziva.ba