Početna Showbiz “RODILA ME CARSKIM REZOM I 5 MJESECI ME NIJE DOTAKLA”! Severina u...

“RODILA ME CARSKIM REZOM I 5 MJESECI ME NIJE DOTAKLA”! Severina u potresnoj ispovijesti otkrila da jednoj ženi duguje sve

Severina Vučković, koja bi 28. decembra trebalo da se pojavi na ročištu zajedno sa majkom Anom Vučković zbog tuče i svađe sa sestrom Marijanom Popović, ispričala je jednom prilikom kako ju je mama rodila carskim rezom mesec dana pre termina.

“Rodila me carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala”, ispričala je Severina za Gloria.hr.

Dodala je kako je njena mama Ana uvek znala kad treba i na koji način joj je potreba, pa je tako jako dobro znala da je ćerka treba tog vikenda i odmah je iz Splita došla za Zagreb. Zaključila je kako tek sada kada je i sama majka, razume kako je njena mama uvek znala što joj treba.

Podsetimo, letos je policija privela Severinu na zagrebačkom aerodromu nakon što su se pevačica i njena starija sestra Marijana Popović sukobile u stanu njihove majke Ane u Splitu. Severina i Marijana mesecima su besne jedna na drugu, a majka je pokušavala da smiri situaciju.

  Kurir.rs/Gloria.hr/Večernji.hr/Foto Dado Đilas