Početna Rijaliti PRVA DEJANOVA REAKCIJA NAKON SAZNANJA DA JE ALEKS BILA SA MARKOM MESAROM!...

PRVA DEJANOVA REAKCIJA NAKON SAZNANJA DA JE ALEKS BILA SA MARKOM MESAROM! Dragojević nije krio bijes, samo poručio jedno

Otkako je svedok-saradnik Srđan Lalić na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka u Specijalnom sudu u Beogradu, rekao da je Marko Miljković imao s*ksualne odnose sa starletom Aleksandrom Nikolić, klupko je polako počeo da se odmotava, a mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali reakciju njenog bivšeg momka, Dejana Dragojevića.

Dejan Dragojević, koji pored raskida sa Aleks, muči muku i sa i dalje zvaničnom suprugom Dalilom Dragojević, pojavio se na događaju kod Bojane Lazić, koji je upriličen u jednom prestoničkom tržnom centru.

Dejan se za ovaj događaj skockao od pojavio od glave do pete, a po njegov izrazu lica, moglo se naslutiti da Dragojević i dalje nije sasvim raspoložen nakon ljubavnih brodoloma koji su ga zadesili.

Nakon neuspešnog razvoda i saznanja da je Aleksandra bila sa Markom Miljkovicem, nije bio voljan mnogo komentarisati. Novinaru Kurira samo je kratko poručio:

– Ona i njen život više me ne zanimaju. Molim vas nemojte me više pitati ništa pitati na tu temu – rekao je Dejan besno.

Kurir.rs