Početna Rijaliti “MOJA ALEKS NIJE BILA SA MARKOM MILJKOVIĆEM” Mama Slovenka otkrila detalje veze...

“MOJA ALEKS NIJE BILA SA MARKOM MILJKOVIĆEM” Mama Slovenka otkrila detalje veze ćerke sa Mesarom i Belivukovim klanom

– Moja Aleks nije bila u vezi sa Markom Miljkovićem! Poznaju se iz komšiluka, ali nisu se ni družili, a kamoli zabavljali – tvrdi starletina majka Slovenka Lunis. Ona je reagovala pošto je Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihove koljačke bande, izjavio u Specijalnom sudu u Beogradu da je njena ćerka imala seks s Mesarom u “bunkeru” na stadionu Partizana.

– Aleks nije bila sa Markom! Njih dvoje se znaju od detinjstva jer su nam Miljkovići komšije, žive tri kuće od nas. Ali Marko nam nikada nije bio u stanu. Samo je njegov brat dolazio kod nas na slavu, on je dobar i pošten dečko, radi kao kuvar u Nemačkoj. Sa Markom smo bili samo na “dobar dan” kada se sretnemo. Mi nemamo nikakve veze sa kriminalnim klanom!

– Taj Lalić laže! Možda je zaljubljen u moju ćerku, pa hoće da joj naudi jer ga je odbila. Što ne pričaju o prostitutkama kojima su kupovali stanove, kuće, automobile od 100.000 evra, otvarali kozmetičke salone… Uhvatili su se mog deteta, koje dinar nikome nije uzelo. Zabole me za Lalića, demantujem svaku njegovu reč. To što je pod zakletvom na sudu, ne znači da govori istinu. Da je ispravan čovek, ne bi radio sve ono što je radio. Može da se kune u Boga oca, tvrdim da jede g*vna! Ko će njemu da veruje?

Slovenka kaže da je Aleks na meti loših ljudi jer je veoma lakoverna.

– Njoj se sve ovo dešava jer je previše dobra. Da je mene slušala, daleko bi dogurala u životu. Pošto nije, sada ispašta. Pa i ja sam, dok sam pevala, bila u društvu kriminalaca i ubica. Dolazili su da me slušaju, sedeli su na mojim nastupima, jeli i pili. Kad su pali na robiju, je l’ trebalo mene da uzimaju u usta i optužuju za nešto? Ne, ja sam napravila distancu sa njima. Zabole me klinac za njih, nemamo ništa zajedničko. Tako i moje dete nema nikakve veze sa tim ljudima – završava Lunis.

 

kurir.rs/informer