Početna Izdvajamo Suzana Vasić postala sinonim za ljepotu i inovacije na prostoru Bosne i...

Suzana Vasić postala sinonim za ljepotu i inovacije na prostoru Bosne i Hercegovine: “Stiže nova kolekcija za ljepotu jer svaka žena zaslužuje biti lijepa”

U svijetu ljepote i njege, na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i šire, Suzana Vasić je postala prepoznatljivo ime. Ova Brčanka već nekoliko godina unazad uvodi novitete u domenu ljepote, a sada je otiššla korak dalje, kako bi njeni klijenti bili još zadovoljniji.

“Od kako sam počela da radim trudim se da uvijek budem inovativna i drugačija. Već godinama radim sa ženama i osluškujem njihove želje i baš tako je i nastala linija za negu kože “VS Care”. Nastala je kao ljubav prema poslu kojim se bavim preko sedam godina. Uvijek sam se trudila svojim klijentim pružiti kvalitet, ulaganje i potraga za novitetima mi nikada nije bila strana. Pored toga što se u “VS studiju” nalaze trenutno i proizvodi koji su se tek pojavili na svjetskom tržištu, te zavladali među holivudskim zvijezdama, mogu se pohvaliti još i sa linijom za negu koža lica i tela koja sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim” – rekla nam je Suzana i dodala.

“Neko sam ko u ovom poslu ne prihvata mirnoću i stagnaciju. Zato su moji klijenti naučili na riječ novo. Ovo je samo još jedna u nizu noviteta koju sam mogla ponuditi u svom studiju u Brčkom”.

Dugogodišnje iskustvo, silne edukacije, školovanja kada je u pitanju svijet kozmetodologije pomogao je Suzani da kreira liniju za negu koja može pomoći mnogim tipovima kože i sigurno pružiti neophodnu hidrataciju, sjaj, svježinu u izgledu, ujednačen ten i što je najvažnije nahranjenu kožu.

“Birala sam premium prirodne sastojke čija proizvodnja se organizuje po svjetski priznatim ISO standardima koji garantuju kvalitet, bezbjednost i dosljednost u kontroli procesa. Važno je naglasiti da su svi proizvodi pravljeni od prirodnih sastojaka i nisu testirani na životinjam, dakle, radi se o veganskim proizvodima”– kaže Suzana.

Proizvodi ne izazivaju iritacije, u potpunosti su antialergijski i ne sadrže nikakve agresivne supstance. Pogodni su za osobe i sa najosjetljivijom kožom.

VS Care linija je dermatološki testirana i odobrena od strane ministarstva zdravlja BiH i Srbije, a sastoji se od kreme za lice, gela za umivanje, penice za trepavice, body buttera sa šljokicama i serumom za lice.

“Ideja oko koje se okuplja cijeli tim “VS Care” linije i studija jeste da svaka žena zaslužuje da bude lijepa, zaslužuje da je se poštuje i da sama sebe poštuje. Ona zaslužuje pozitivnu promjenu sve dok to njoj donosi mir i sreću bez obzira na rizike koje mora poduzeti. Cilj nam je da žene postanu svjesnije sebe, svoje vrijednosti, važnosti da ulažu u sebe kako spolja tako i iznutra, a mnogo toga počinje adekvatnom njegom i nahranjenom kožom. Koža je naš najveći organ, a rekla bih i ogromno ogledalo našeg stila života. Svih ovih godina se trudim biti primjer i podrška onim ženama kojima nedostaje samopouzdanje,
ali isto tako pokušavam pripremiti mlađe generacije na pojačano razmišljanje o važnosti zdrave i prave njege” – zaključuje Suzana.

Nadamo se da će “VS Care” osvojiti mnoga srca, nahraniti kožu dovoljno da svakoj ženi prođe misao:
“Zaslužujem da budem lijepa”!