Početna Rijaliti Lalić na suđenju otkrio da je Miljković imao se.s sa Aleks Nikolić:...

Lalić na suđenju otkrio da je Miljković imao se.s sa Aleks Nikolić: U rijalitiju reklamirala Belivukov klan!

Svjedok-saradnik Srđan Lalić danas je na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka u Specijalnom sudu u Beogradu, rekao da je Marko Miljković imao s.ksualne odnose sa starletom Aleksandrom Nikolić.

Odgovarajući na pitanje Miljkovića da li je ikada protivriječio vođama klana, Lalić je rekao:

“Da. Na primjer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i ti imaš odnose sa njom. Ti kažeš brate kako je dobra riba, a ja kažem brate nije”.

O vezi starlete Aleksandre Nikolić i klana Veljka Belivuka se već ranije pisalo.

Naime, Aleksandra Nikolić se svojevremeno kao učesnica “Zadruge” više puta pojavila u majici sa likom Nikole Tesle, koja je zaštitni znak klana Veljka Belivuka i njegove “navijačke” grupe Principi.

“Ona je u programu uživo viđena u majici koja je karakteristična za Principe i Velju Nevolju, a čak je i sam Belivuk više puta uslikan u identičnom odjevnom komadu”, rekao je tada izvor.

“Upitno je odakle starleti ova majica, da li je i ona možda bliska sa Principima, naročito jer su neke starlete i učesnice rijalitija već ispitivane u policiji zbog povezanosti sa kriminalnom grupom Velje Nevolje”, dodao je sagovornik.

Ljudi koji vode Instagram stranicu koja svakodnevno pruža podršku Veljku Belivuku svojevremeno su bili oduševljeni pojavljivanjem Aleksandre Nikolić u majici Principa.

“Evo me na Pinku, gazim, držim pola ‘Zadruge’ i neke starlete. Baš i ne pratim ‘Zadrugu’, ali mi prija ovo, pa tako bih volio da ova djevojka osvoji ovu nakaradnu ‘Zadrugu”, neke su od poruka tada objavljene na profilu koji podržava Belivuka i Principe.

Nikolićeva je u “Zadruzi” optuživana da se navodno pros..tuisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Kako je rekla, radila je kao animir-dama.

ekskluziva.ba