Početna Vijesti STRAŠNO PROKLETSTVO PORODICE RADULOVIĆ! Marina i Futa pre 14 godina sahranili sina...

STRAŠNO PROKLETSTVO PORODICE RADULOVIĆ! Marina i Futa pre 14 godina sahranili sina Miloša, a sada im je umro i Laća!

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, preminuo je danas u Tel Avivu, gde je na ulici pronađeno njegovo beživotno telo.

Neutešni Futa potvrdio je za domaće medije vest o smrti sina Milana, a pre 14 godina, 1. decembra, on i supruga Marina Tucaković doživeli su najveću bol, kada im je preminuo sin Miloš, u 24. godini.

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti – pričala je pre nekoliko godina Marina koja je, inače, prošlog septembra preminula od posledica dugogodišnje borbe s karcinomom.

– Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu. Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo… Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala… – izjavila je Tucakovićeva.

pink.rs