Početna Vijesti Messiju je majka skoro uništila svadbu, a ponašanjem u finalu SP-a u...

Messiju je majka skoro uništila svadbu, a ponašanjem u finalu SP-a u Katru iznenadila mnoge

Celija je iznenadila sina dok se grlio s izbornikom, članovima tima i ostalim igračima. Čvrsto ga je zagrlila i ‘prestigla’ njegovu suprugu Antonelu Roccuzzo te je postala prva članica obitelji koja mu je čestitala.

POVEZAN VIDEO:

Nekoliko trenutaka po završetku uzbudljive utakmice u kojoj je Argentina pobijedila u finalu Svjetskog prvenstva u Katru, majka Lionela Messija (35), Celia Maria Cuccitini, utrčala je na teren kako bi zagrlila sina kojemu je još samo ovaj trofej nedostajao u njegovoj uspješnoj karijeri.

Celija je iznenadila sina dok se grlio s izbornikom, članovima tima i ostalim igračima. Čvrsto ga je zagrlila i prestigla njegovu suprugu Antonelu Roccuzzo (34) te je postala prva članica obitelji koja mu je čestitala. Plakala je cijelo vrijeme slavlja, a Messi joj je uzvratio zagrljaj.

Foto: Paul Childs/REUTERS

Neki su ovaj prizor promatrali kroz prizmu navoda da Antonela i Celia nisu u dobrim odnosima. Iako su Messi i Antonela poznati kao skladan par i njihova ljubav je započela još u ranom djetinjstvu, strani mediji tvrde da se njihove obitelji međusobno ne podnose.

Foto: Sebastian El-Saqqa/DPA

Celia navodno nikada nije prihvatila i zavoljela Roccuzzo, te su se, prema pisanju tamošnjih medija sukobile i na dan vjenčanja Lea i Antonele. Celia se na vjenčanju pojavila u bijeloj haljini s čipkastim rubom i izvezenim kamenčićima, u pokušaju da zasjeni mladenku.

Foto: MARCOS BRINDICCI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Messijeva teta je potvrdila glasine o tučnjavi u obitelji koja se dogodila nekoliko sati prije vjenčanja.


Foto: MARCOS BRINDICCI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Celia je 2010. u jednom intervjuu komentirala sinovu odabranicu riječima ‘Tko je uopće to?’ te otkrila da nema visoko mišljenje o njoj.

Nakon što je Argentina osvojila Svjetsko prvenstvo, Antonela je ganula pratitelje obiteljskom fotografijom koja je nastala na travnjaku odmah nakon dodjele pehara.

– Svjetski prvaci! Ne znam ni kako da počnem. Tako smo ponosni na tebe. Hvala ti što si nas naučio da nikada ne odustajemo, da se moramo boriti do kraja. Ti si svjetski prvak, a mi najbolje znamo koliko si trpio i koliko si ovo želio postići. Idemo, Argentina – napisala je Antonela uz fotografije na kojima pozira sa slavnim suprugom i njihovim sinovima.

24sata.hr