Početna Sport Poznati turski kuhar napravio je neugodnu scenu na SP-u: Messi je pokušavao...

Poznati turski kuhar napravio je neugodnu scenu na SP-u: Messi je pokušavao pobjeći od njega

Nakon što je Argentina odnijela pobjedu na SP-u, društvenim mrežama se proširilo nekoliko snimaka poznatog kuhara nakon čega se našao na meti negativnih komentara

Argentinski reprezentativac Lionel Messi (35) našao se u neugodnoj situaciji nakon što je uz svoj tim pobijedio na SP-u u Katru.

POVEZAN VIDEO:

Video koji se proširio društvenim mrežama pokazuje Messija, koji svim silama pokušava maknuti se od svjetski poznatog kuhara Nusreta Gockea, poznatijeg kao Salt Bae-a.

Turski kuhar pokušao se približiti nogometašu tako što ga je uhvatio za rame i vukao za ruke, kako bi mu mogao pružiti ruku. Na Messijevom licu, ali i po govoru tijela vidjelo se koliko mu je neugodno i koliko se htio što brže maknuti od njega.

Video je izazvao lavinu reakcija, a većina njih komentiralo je zašto je kuharu uopće bilo omogućeno doći na nogometni teren.

Nusret je prije toga pozirao s Angelom Di Mariom, a na fotografijama je držao i pehar koji je osvojila Argentina. Njegovo približavanje peharu također je naljutilo javnost jer se toj nagradi mogu približiti samo posebno odabrani ljudi. Kuhar je također poljubio pehar te ga udario rukom i tako svojim prstenom oštetio trofej.

24sata.hr