Početna Showbiz Ljuba ima kuću od pola miliona eura, u njoj sve od samog...

Ljuba ima kuću od pola miliona eura, u njoj sve od samog zlata: U dnevnoj sobi sve blješti, umjetničke slike, antikviteti, porcelan…

Ljuba Aličić u Šapcu je izgradio i velelepnu vilu u samom centru grada, obojena u tamno roze boju, u koju je uložio oko pola miliona eura.

U velelepnoj vili on živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je nasljedniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom dijelu grada.

Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umjetničkih slika na zidovima i antikviteta.

Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu, zavirila je Vikend premijera u Ljubin “dvorac”.

“Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lijepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam srećnu, vrijednu ženu”, rekao je Aličić.

“Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama”, rekla je Željana.

“Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji”, rekla je Željana, pa su otkrili da su porculan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je namještaj iz Egipta.

Izvor: Kurir